Kalender

Arbetsmiljökonferens 2023

  • Datum

    2023-02-08
  • Tid

    09:00
  • Plats

    Kulturens hus, Luleå

Välkomna till Svemins Arbetsmiljökonferens 2023
– Inkludering, likabehandling och värderingar

Efter två års digitala seminarier kan vi äntligen träffas igen. Den 8 februari 2023 ses vi på Kulturens Hus i Luleå för Svemins Arbetsmiljökonferens med tema inkludering, likabehandling och värderingar i arbetslivet för en god arbetsmiljö.

Detaljerat program kommer, men du kan anmäla dig redan nu!

Passa även på att nominera till Svemins Arbetsmiljöpris. Arbetsmiljö och säkerhet är grundläggande för den svenska gruv- och mineralindustrin. Det pågår därför ständigt förbättringar inom området – det vill vi på Svemin gärna uppmärksamma.

Nu har du möjlighet att nominera kandidater till Arbetsmiljöpriset 2023. Priset tilldelas en medarbetare, arbetsgrupp, avdelning/enhet eller företag som har genomfört aktiviteter eller visat på ett särskilt positivt förbättringsarbete inom arbetsmiljöområdet.

Välkommen att nominera din kandidat till Arbetsmiljöpriset senast den 15 januari 2023. Aktiviteterna/satsningen ska ha gjorts i Sverige av ett eller flera av Svemins medlemsföretag och ska ha genomförts eller påbörjats under 2022. Priset, ett diplom och 25 000 kr, delas ut under Arbetsmiljökonferensen.

>> Nominera till Svemins Arbetsmiljöpris här!


Vad: Svemins Arbetsmiljökonferens 2023
När: Onsdag 8 februari, 2023
Var: Kulturens Hus, Luleå
Format: Live
Språk: Svenska
Kostnad: 1200 kr. Faktureras i efterhand
>> Anmäl dig till Arbetsmiljökonferensen här!