Kalender

Svemins miljökonferens 2018

svemins miljökonferens 2018
 • Datum

  2018-10-02
 • Tid

  09:00
 • Plats

  Kulturens hus, Luleå

På temat Innovation för hållbarhet bjuder vi in dig som är intresserad av miljö- och hållbarhetsfrågor inom industrin till inspirerande dagar med samtal, debatter, spaningar och nätverkande. Vi välkomnar anställda vid våra medlemsföretag, studenter, politiker, tjänstemän till Svemins miljökonferens 2018!

 • 2 oktober: Konferensdag på Kulturens hus i Luleå kl 09.00
  (kaffe och registrering från 08.30)
 • 3 oktober: Fördjupning och studiebesök på tema Fossilfritt
Nu finns det preliminära programmet tillgängligt online – Klicka här!Vi kommer också lämna utrymme för att ta del av årets utställning, där ett antal leverantörer, forskare och gruv-/mineralproducenter kommer att vara på plats för att visa upp sina innovativa lösningar.

På kvällen bjuder vi in till konferensmiddag och den 3 oktober blir det studiebesök, se programmet.

Välkommen till Luleå!

Anmäl dig här!


Konferensplats: Konferens och middag den 2 oktober hålls på Kulturens hus i Luleå.

Studiebesök: Den 3 oktober med abonnerad buss, beräknad återkomst Luleå 14:00.

Utställare: Det finns utrymme för ett antal utställningar i anslutning till konferenslokalen på Kulturens hus den 2/10. För bokning och kostnad, kontakta gustaf.anderson@svemin.se.

Logi: Hotellrum bokas och betalas individuellt av var och en. Svemin rekommenderar två hotell som ligger i närheten av konferenslokalen. Tänk på att boka så snart som möjligt!

Deltagaravgift: Deltagaravgiften är 3.000 kr exkl. moms och inkluderar deltagande i konferensen 2/10 (inkl kaffe, lunch och middag) samt studiebesök 3/10 (inkl lunch). Avgiften faktureras av SveMin AB. Anmälan är bindande och ev. avbokning efter 17/9 faktureras.