Kalender

Nätverksträff Women In Mining - Euro Mine Expo 2018

Bild av Gruvan i Garpenberg
  • Datum

    2018-06-13
  • Tid

    14:00
  • Plats

    Skellefteå Kraft Arena, Mossgatan 27, SE-931 70 Skellefteå, Sweden

Hur får man tag på rätt folk till rätt plats i rätt tid? Och vilken roll ges genderaspekten i mansdominerade branscher i realiteten? Välkommen till ett nätverksseminarium om kompetensförsörjning.

I samband med Euro Mine Expo hälsar vi dig välkommen att mingla med Women In Mining och snacka kompetensförsörjning inom gruvbranschen.

På talarlistan

Åsa Allan, gruvchef Kaunis Iron
Lena Abrahamsson, professor arbetsvetenskap Luleå Tekniska Universitet och ordförande i Georange
Martin Eman, Manager Employer Branding Boliden
Anna Nilsson, branschansvarig stål-, gruv- och kemiindustri Ledarna

Övrigt: Nätverksseminariet är kostnadsfritt, men du behöver en entrébiljett till mässan för att ta dig till vår lokal. Om du inte redan löst entré till Euro Mine Expo, klicka här för ett frikort till mässan (och därmed till vårt nätverksseminarium). Ange att du är gäst till Svemin.

Anmäl dig här senast 5 juni!


Women In Mining Sweden, WIM Sweden, är ett nätverk med fokus på ökad jämställdhet inom den svenska gruv- och mineralnäringen och fungerar som en plattform där aktiva inom branschen kan utbyta erfarenheter. WIM Sweden förvaltas av Svemin, branschorganisation för gruvor, mineral – och metallproducenter i Sverige. WIM Sweden är en del av den internationella paraplyorganisationen International Women In Mining.

Foto: Stefan Berg